100% tour performance | Altid gratis fragt | kun 1-2 dages levering

Altid gratis fragt | kun 1-2 dages levering

Det siger andre golfspillere om Pinetree

Hos Pinetree har vi gjort det nemt for vores kunder at dele deres mening om vores golfbolde. Her på siden kan du læse alle anmeldelser på tværs af vores golfbolde. Ønsker du at se specifikke anmeldelser for en bestemt bold type, kan du gå direkte til produktet og læse hvad andre synes om den bold du overvejer at købe.

Reviewed by 123 customer(s)

Filtrer

  • Anonymous

    Rigtig god kvalitet

    Jeg købte TQS. Den har imponerende meget spin selv ved lav swing speed, og en er nem at arbejde med. Personalet var overbærende, da jeg kom for sent til en aftale om afhentning. Alt i alt en rigtig god erfaring med Pinetree.

    september 22, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Martin Bøj Glasdam

    Super bold

    Nu har jeg spillet med TQX i snart 4 måneder og testet andre top seller bolde fra andre mærker. Der er ikke nogle af de andre bolde jeg føler giver mig det, som jeg får med en TQX. Det er den bold jeg har lavet mit længste drive med (ca. 345m) og så er den fantastisk på vores hårde greens i klubben, hvor at jeg kan få den til at stoppe og spinne. Så jeg kan ikke se mig selv spille uden mine TQX’er. Servicen er også lige i skabet. Kunne komme forbi og hente min sidste bestilling i deres firma, så jeg ikke behøvede at vente på dem med posten

    Tak for en fantastisk bold

    september 16, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Peter

    Fed at spille med!!!

    Er virkelig positivt overrasket – bestilte en test pakke, og har spillet et par runder med både S og X, som begge lever fint op til deres løfter. Jeg havde egentlig ventet at S ville være mit bedste match, da jeg kommer fra AVX (har tidligere også spillet Pro V1 / 1x), men jeg må indrømme at X’eren bare har en fantastisk feel og lyd, så selvom den (måske) er lidt mere vindfølsom, er det min nye “go-to” bold.
    Holder fint mine forventede længder, og måske endda en smule mere carry på de lange slag. Spiller – for det meste – omkring hcp. 6

    august 29, 2022

    Del

    Nyttigt?

  • Stiwi Gabriel Courage

    En Dansk bold, til en pris som gør jeg altid kan spille den samme bold.

    Når vi spiller golf, er golf svært. En ting vi faktisk kan lære af de professionelle, er altid at spille den samme bold. Din hjerne lære intuitivt hvordan bolden bevæger sig med dit spil. Så spil den samme bold, en god bold som du har råd til at købe flere af når du smider dem væk.

    Jeg er selv gået fra Titliest (ProV1) til Snell (MTB Black) og nu til Pinetree (TqS). De er alle gode bolde, de levere alle på længde, spin og feal omkring green. Men Pinetree er Dansk, Pinetree har valgt at jeg ved 5 dusin kan få en bold til kr. 20 pr. stk.

    Så derfor spille jeg fremadrettet en Dansk bold, til en pris som gør jeg altid kan spille den samme bold, ligesom de professionelle.

    august 28, 2022

    Del

    Nyttigt?

  • Joe Andersen

    TQx bolde

    Virkelig en god bold der præsterer som lovet. Holdbar som de dyrere mærker

    august 2, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Stig

    Super bold med høj kvalitet

    Dejlig bold at spille med. Har lige lavet min første HOLE IN ONE med TQS. Klart den bold jeg skal spille med.

    august 2, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Christian Clausen

    Overraskende

    God golfbolde til prisen

    juli 31, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Allan Søndergaard

    Meget overrasket.

    Havde en bekendt der forslog TQS til mig.
    Så gik all in for at få dem til en god pris og bestilte 5 dusin bolde.
    Må sige jeg er på ingen måde skuffet. Har en kanon boldkontakt på den.
    Har desværre været lidt rundhåndet med at dele ud af dem.
    Smidt væk(Største delen) og delt ud af dem.
    Men klart en bold jeg både vil anbefale og købe flere af.

    juli 27, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Brian Bølcho

    Rigtige gode golfbold

    Jeg har spillet med tqs boldene,den følelse jeg fik var at jeg ikke kunne mærke forskel på de taylormade bolde jeg normalt spiller med.

    juli 25, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Lene C

    Rigtig fin golfbold!

    Til en ikke-så-erfaren golfspiller som undertegnede, var det en god oplevelse at få kvalificeret rådgivning inden køb. Min favorit er absolut S-bolden – jeg slår ikke med den store kraft, men følte at der var en god kontakt til bolden og den bevægede sig super fint. Havde en fin kontakt ved chip og putt – vil klart anbefale bolden ??

    juli 25, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • John Handryziak

    Overrasket

    Havde set en del reklamer for pinehurst boldene og det lød spændende, men jeg har været igennem bold test og fundet frem til min foretrukne bold.

    Var ude på en hygge runde og falder tilfældigvis over en tqs liggende i kanten af roughen (spørg ikke hvad jeg lavede der) men tænker, argh nu prøver jeg lige de sidste huller men den og min normale bold og sammenligner. Længde, feel og spin… og wow!

    Samme længde, men den feel jeg fik var nærmest urealistisk lækker.
    Det var en af grundene til valget af gamle bold valg.
    Af den opfører sig på stort set samme måde med længder og spin var positivt.
    Så det bare holdbarhed… jeg spillede efterfølgende en runde med den og gik på trænings banen og slog en masse wedges med den og den holder mindst lige så godt som min nu tidligere bold.

    Så alt i alt et godt produkt som jeg er skiftet til! Spillede tidligere srixon z star og før det pro v1.

    juli 21, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Anonymous

    Super bolde, der performer som de bedste jeg har spillet

    Længden på drives som forventet. Jernene fungerer også. Og det korte spil er helt i top med spin og stop.

    juli 20, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Anonymous

    God bold

    Plejer at spille med søbolde af god kvalitet, men den her er den smule ekstra værd. Dejligt feel overalt på banen.

    juli 20, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Thomas Schmidt

    Gode bolde til fornuftig pris.

    Gode bolde til billig pris. Tror dog jeg vælger den lidt dyrere udgave næste gang.

    juli 19, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Steen

    Super bold

    Har spillet med tqx i en måneds tid nu, og 6 ud af de sidste 8 runder har haft positiv indflydelse på mit handicap. Service og levering er også i top.
    Jeg har relativt højt handicap, og det er første gang jeg har oplevet så konsistent høj score og faldende handicap runde efter runde, i det år jeg har haft DGU kort.

    juli 19, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Poul Boyer

    Virkeligt gode bolde

    Jeg er meget tilfreds med specielt TQX, men også TQs. Slår klart længere med TQX, både i drive og med fairwaykøllerne.
    Kan føle føle den er lidt tungere ved korte indspil, men skal nok bare lige vænne mig til den, så hvis jeg fik et godt tilbud på 5 dusin TQX er jeg absolut køber.

    juli 19, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Rasmus

    Lækre bolde

    Super fine bolde!!

    juli 19, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Anonymous

    Super bold

    Jeg er meget tilfreds med tqx bolden,
    Hurtig lev. Lige til døren uden ekstra omkostninger, super ?

    juli 18, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Steen Kjærsgaard Clausen

    Fuldt ud tilfreds

    Spillede 4 runder golf i Gut Apeldör og blev skrevet ned 3 gange, så boldene er fuldt ud lige så gode som de TP5 Pix, jeg plejer at spille med. Kan godt anbefales

    juli 18, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Ib davidsen

    Bold

    Fløj fint i luften især ved brug med hybridkølle. Føles lidt hård på greenen.

    juli 17, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Peter

    TQD er et godt køb!

    Nu har jeg så købt TQD for 2. gang. Fin oplevelse og en bold til en rimelig pris – langt bedre end at spille med søbolde eller andre man falder over. Fin kvalitet og hurtig levering!

    juli 15, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Henrik Adelgaard

    Super bolde

    Har prøvet både TQS og TQX. Begge bolde var gode. Har dog fundet TQS bedst i f.t. mit spil og særligt god føling i det korte spil.
    Har købt så det bliver bolden resten af året ?.
    Kan absolut anbefales.

    juli 15, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Klaus Hansen

    TQX super bolde

    Syntes bedst om TQX både distance og chip

    juli 13, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?

  • Carsten Eichild

    Tqx

    De er i følge mig lige så gode som pro v1.
    Lækre at putte til og slår stadig lige så langt som med andre gode bolde jeg hat spillet med .

    juli 13, 2022
    Verificeret køb

    Del

    Nyttigt?