100% tour performance | Altid gratis fragt | kun 1-2 dages levering

Altid gratis fragt | kun 1-2 dages levering

Pinetree Golfbolde

Oplev de anmelderroste tour golfbolde fra Pinetree. Anmeldt og anbefalet i golfbladet og over 100 femstjernede anmeldelser fra helt almindelige golfspillere. Altid gratis fragt og tilfredshedsgaranti – uanset ordrens størrelse.

Opnå tour performance, hvad end du slår fra tee eller omkring green – og er du i tvivl om, hvilken golfbold, der er den rette for dig? Anvend live-chatten og få et direkte svar, fra en af vores specialister.

GOLFBLADET

Anbefaler Pinetree

“Der hvor man for alvor mærker forskellen på golfbolde er i spillet ind til, omkring og på green. Her testede jeg Pinetree golfboldene direkte overfor Pro V1x på indspilsområdet, fra hhv. 75, 65 og 25 meter, og heller ikke her var der nogen forskel at mærke overhovedet. Både på de fulde slag med lobwedge og de korte approach-slag var der det bid og stop man ønsker og forventer af en tourbold. Fuldt ud godkendt.”

Nemt og overskueligt

Tre golfbolde, at vælge i mellem. Hverken mere eller mindre. At vælge golfbolde kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Heldigvis har vi har gjort valget lidt nemmere.

Golspillere er vilde med Pinetree

Den bedste salgstale, kommer fra dem, der allerede har købt og spillet vores golfbolde. Klik ind på produktet, og læs hvad andre golfspillere synes om den golfbold, du overvejer at købe.

w

Find den rigtige bold

Er du i tvivl om hvilken golfbold, du skal vælge? Chat direkte med os, og få svar med det samme. Vi står klar alle ugens dage fra 09.00-22.00

    KURV
    Din kurv er tomGå tilbage til shop
      Calculate Shipping