HCP: 20 | Klub: Vejle Golf Club

Nicolai B.

"Jeg har længe ledt efter en bold til modvind og som giver tour-følelsen ved green med masser af spin. Det bedste er den fornuftige pris, hvor man får en god bold med tour kvaliteter til en attraktiv pris."
Anbefaler Pinetree TQS

HCP: 14.4 | Klub: Sønderborg Golf klub

Thore B.

"Jeg slår i forvejen langt, men med Pinetree TQD presser jeg alligevel yderligere 20-25 meter ud af citronen. Samtidig er den fremragende omkring green"
Anbefaler Pinetree TQD

HCP: 29.1 | Klub: Ree Golf

Anna U.

"Mit bedste køb indtil nu - totalt tilfreds på samtlige parametre. Trods styrtregn på banen, så er alt mit gear stadig helt tørt efter runden."
Anbefaler LNX Vognbag

ANMELDERROSTE GOLFBOLDE

LIGE NU! SPAR OP TIL 32%

Brug rabatkoden GOLF10 og få 10% ekstra oven i mængderabatten.

Pinetree TQX

Lige nu! Fra 216 kr./dusinet.
Urethane tour bold med en fast følelse.

Pinetree TQS

Lige nu! Fra 216 kr./dusinet.
Urethane tour bold med et blød følelse.

Pinetree TQD

Lige nu! Fra 126 kr./dusinet.
Ekstra blød distance golfbold.

Fremragende 4.8 ud af 5

Anbefalet i Golfbladet

Anbefalet i Svensk Golf

300+ femstjernet anmeldelser

Mikkel er verdens bedste golfspiller

Ro, glæde og tiden med vennerne

Midt i min hektiske hverdag som konsulent, er golfbanen mit åndehul. Selvom jeg hurtigt indså, at en glorværdig golfkarriere nok ikke lå i kortene for mig, fik golfen alligevel en enorm plads i mit hjerte. Det handler ikke kun om spillet; det er også de øjeblikke af ro, glæde og tiden med vennerne.

Spiller Pinetree TQS

Verdens bedste golfspillere

Hvem siger, at verdens bedste golfspillere kun findes blandt de professionelle? Er det ikke dem, der spiller i regn og blæst? Dem, der holder fast i motivationen og gejsten trods utallige nederlag. Hos Pinetree hylder vi dig og din ukuelige ånd. Du er i sandhed verdens bedste golfspiller.
Shop nu

Peter er verdens bedste golfspiller

At glemme alt omkring sig

Selvom jeg er 50, føler jeg mig som en knægt, hver gang jeg træder ud på golfbanen. Det er mit sted, hvor jeg glemmer alt omkring mig og bare er. Folk siger altid, "Hvordan kan du bruge så meget tid på den sport? Det ser så let ud!" Men det er det, der er charmen. Golf er en drilsk sport; lige når man tror, man har styr på det, smutter bolden til højre eller venstre.

Spiller Pinetree TQD
Selvom vi har forskellige drømme og mål, binder de danske klubber og vores fælles kærlighed til sporten os sammen.

163.865

Aktive medlemmer

186

Antal klubber

18 hcp

Gennemsnit handicap

Karen er verdens bedste golfspiller

Sving. Smil. Sæsonmål.

39 år, og golf er blevet min lille besættelse! Takket være verdens bedste træner (i mine øjne, i hvert fald) har mit spil fået et løft. Men den største gevinst? Alle de skønne runder med vennerne. Det er grin, små venskabelige konkurrencer og de mange stunder, hvor vi bare nyder spillet og hinandens selskab. Målet for denne sæson? At få mit handicap ned med et par slag og selvfølgelig have masser af sjove øjeblikke på banen.

Karen spiller Pinetree TQD
Tak til Kvinder & Golf, og dets frivillige, for deres store arbejde, der, hvert år, tiltrækker flere kvindelige golfspillere.

109.390 | 67%

Mandlige golfspillere

43.914 | 27%

Kvindelige golfspillere

7.544 | 4,6%

Børn- og unge golfspillere

LIGE NU! SPAR OP TIL 32%

Performance udstyr

Se mere

Klubberne har i gennemsnit 8,9 ansatte og 70,1 frivillige personer

Verdens bedste frivillige

Når affaldsbøtterne behøver tømning, er det jeres hænder, der sørger for det. Når en nybegynder træder ind i klubben, usikker og forventningsfuld, er det jeres velkomst og vejledning, der får dem til at føle sig som en del af fællesskabet.

Og for mange af os, er caféens varme drik og venskabelige samtaler kun en realitet, fordi I, de dedikerede frivillige, står bag disken, dag ud og dag ind, uden at forvente noget til gengæld.

Jeres uselviske indsats er selve rygraden i vores klubber, og for det er vi evigt taknemmelige.


Med dyb respekt og taknemmelighed,
Team Pinetree