Pinetree Logobolde

Få dit virksomhedslogo trykt på Pinetrees anmelderroste golfbolde. Vi leverer på bare to uger. Udfyld den uforpligtende formular på siden, så kontakter vi dig med det samme.

Bedste priser. Hurtigst levering.

Priser på Pinetree logobolde

Pinetree TQX

Pris pr. dusin ex. moms.
18+ dusin = 229 kr.
36+ dusin = 219 kr.
72+ dusin = 209 kr.

Fast feel | Tour bold

Pinetree TQS

Pris pr. dusin ex. moms.
18+ dusin = 229 kr.
36+ dusin = 219 kr.
72+ dusin = 209 kr.

Blødt feel | Tour bold

Pinetree TQD

Pris pr. dusin
18+ dusin = 145 kr.
36+ dusin = 135 kr.
72+ dusin = 125 kr.

Ekstra blødt feel | Distance bold

Kontakt Victor fra Pinetree

Har du spørgsmål til logobolde?

Skriv til mig direkte på voh@pinetreegolf.com eller ring på +4531445908

Hurtig levering

Alle logogolfbolde bliver trykt på branchens førende UV-printer i København med en leveringsgaranti på kun 2 uger. Vælg den golfbold du ønsker firmalogo på og udfyld formularen. Formularen er aldrig bindende, men kun et oplæg. Så hvis du bliver i tvivl om antal dusin eller ønsker dit design ændret, så er det altid muligt. Anvend livechatten eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Premium logobolde

Der er kvalitetsgaranti, uanset hvilken Pinetree golfbold du ønsker logo på. Vi har over 150 femstjernet anmeldelser og Golfbladet sammenligner Pinetree tour performance golfbolde med Titleist prov1 og prov1 x. Derfor er Pinetree logobolde for dig, der kun ønsker det bedste. Læs golfbladets anmeldelse her.

Vores kunder

For store og små virksomheder

Der er kvalitetsgaranti, uanset hvilken Pinetree golfbold du ønsker logo på. Vi har over 150 femstjernet anmeldelser og Golfbladet sammenligner Pinetree tour performance golfbolde med Titleist prov1 og prov1 x. Derfor er Pinetree logobolde for dig, der kun ønsker det bedste. Læs golfbladets anmeldelse.