100% tour performance | Altid gratis fragt | kun 1-2 dages levering

Altid gratis fragt | kun 1-2 dages levering

VORES HISTORIE

GOLF-ELSKENDE NØRDER

Historien om Pinetree handler om tre golf-elskende nørder med ét mål for øje. At tilbyde high-end golfbolde, der ikke koster en formue. Sammen med European Tour spillere og amatør golfspillere, har Pinetree forvandlet ideen om den perfekte golfbold til tre unikke modeller.

AT SPILLE KVALITETSBOLDE BETYDER NOGET

En premium golfbold gavner alle spillere uanset niveau. Men dyre prisskilte overskygger mange gange tilfredsheden forbundet med at spille en kvalitets golfbold. Desuden hører vi ofte, at kun de allerbedste golfspillere har gavn af en tour golfbold. Det en myte vi gerne vil aflive. For hvis en golfbold spinner dårligt, er svær at kontrollere eller performer dårlig i vinden, så foringer det din chance for at score point- også selvom du er amatør!

INGEN FORHANDLERE – INGEN SPONSORATER

Der er flere om at dele omsætningen, når du køber golfbolde i den lokale Proshop. Det betyder højere priser og en større tendens til at købe bolde af lavere kvalitet for at spare penge. Hos Pinetree gør vi tingene lidt anderledes. Vi sælger udelukkende via vores hjemmeside til en fast lav pris og tilbyder aldrig sponsorater. Vi har fjernet dyre mellemmænd og markedsføringsinitiativer, som du i sidste ende finansierer som kunde.

    KURV
    Din kurv er tomGå tilbage til shop
      Calculate Shipping